Scurt istoric

Stiai ca pe langa intrebuintarea ca si imbracaminte, oamenii foloseau pielea de animale drept covor pe podeaua adapostului pentru a se feri de frig si umezeala ? De asemenea, covorul indeplineste si un rol simbolic, precum cel de rugaciune al musulmanilor, nu-i asa ?

Sa nu uitam insa proprietatile ce-l fac indispensabil: izolarea termica, protectia pardoselii, atenuarea zgomotelor. Covorul poate crea o legatura intre elementele amenajarii interioare, poate fi folosit pentru delimitarea unui spatiu sau poate reprezenta locul de joaca preferat al copilului tau.

In zilele noastre, covorul poate fi folosit ca si accesoriu decorativ al unei locuintei. Ai observat ca insasi schimbarea covorului da un aspect de camera reamenajata ? Este o modalitate mult mai rapida, mai ieftina si mai usoara de a imbunatati aspectul incaperii decat modificarea altor elemente, precum usi, ferestre sau ziduri. Foarte important este si locul pentru care alegem covorul.

Pentru bucatarie vom alege un covor rezistent si usor de curatat. In baie se potrivesc covorasele de mici dimensiuni, ce nu retin umezeala. Pe holuri sunt potrivite covoarele antiderapante, mai inchise la culoare. Pentru a da un farmec aparte locuintei tale, inca inainte de a pasi in interior, intampina-ti oaspetii cu un covoras in fata usii de la intrare cu un desen sau un mesaj haios sau cu o forma interesanta.

Pe terasa sau balcon, cel mai indicat tip de covor este cel antiderapant. Pentru camere precum dormitoarele si sufrageria, covorul poate fi cat mai original, in functie de stilul si personalitatea ta.

Ce criterii au cea mai mare insemnatate pentru tine ?

Asortarea cromatica ?

Modelul covorului ?

Spatiul disponibil ?

Sau poate criteriile practice ?

Te invitam sa alegi covorul potrivit pentru tine si caminul tau din catalogul nostru.

covoare-clasice-hanze covoare-clasice-hanze covoare-clasice-hanze
Covoare clasice Hanze Covoare clasice in relief Covoare clasice Vision
covoare-clasice-hanze covoare-clasice-hanze covoare-clasice-hanze
Covoare moderne colorate Covoare moderne de lux Covoare moderne premium
covoare-clasice-hanze covoare-clasice-hanze covoare-clasice-hanze  
Covoare moderne venghe Covoare Shaghy de lux Covoare Shaghy latoase

E-mail: george@magazincovoare.ro; Mobil: 0762/078.877 | Bucuresti, Bd. Iuliu Maniu, Piata Veteranilor, Nr. 78-92, Sector 6, Bucuresti |   ANPC

MAGAZIN DE COVOARE © 2013 | Toate drepturile rezervate.

Created by Scorpion Technology
Viziteaza site-ul MagazinCovoare.ro pe ShopManiaGhidul tau autentic de shopping. www.price.ro - your shopping expert