Despre noi

Bun venit in magazinul nostru de covoare!
Gratie Internetului, acum puteti achizitiona covoare lucrate de mana, la preturi care nu ar fi fost posibile in trecut.

Covoare pentru toata lumea

Compania noastra se bazeaza pe o platforma tehnica special dezvoltata si are o vasta experienta in domeniul vanzarilor de covoare si al comertului electronic pe acest segment. Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, cea mai mare parte a activitatilor logistice si administrative au un grad inalt de automatizare. Acest lucru va asigura ca aveti acces la covoare de inalta calitate, la preturi bune, si intr-un timp rezonabil. Covoarele de pe site au fost selectate cu mare atentie, iar accentul este pus pe model si calitate. Toate covoarele sunt verificate riguros, atat in timpul fotografierii cat si ├«naintea livrarii.

Pentru noi conteaza cel mai mult ca dumneavoastra sa fiti multumit de MagazinCovoare.ro. Scopul nostru este acela de a oferi servicii de calitate. Dorim sa va bucurati de covoarele dumneavoastra si sa le apreciati. Clientii multumiti reprezinta pentru noi cea mai buna reclama.

Scurt istoric

Stiati ca pe langa intrebuintarea ca si imbracaminte, oamenii foloseau pielea de animale drept covor pe podeaua adapostului pentru a se feri de frig si umezeala ? De asemenea, covorul indeplineste si un rol simbolic, precum cel de rugaciune al musulmanilor, nu-i asa ?

Sa nu uitam insa proprietatile ce-l fac indispensabil: izolarea termica, protectia pardoselii, atenuarea zgomotelor. Covorul poate crea o legatura intre elementele amenajarii interioare, poate fi folosit pentru delimitarea unui spatiu sau poate reprezenta locul de joaca preferat al copilului.

In zilele noastre, covorul poate fi folosit ca si accesoriu decorativ al unei locuintei. Ati observat ca insasi schimbarea covorului da un aspect de camera reamenajata ? Este o modalitate mult mai rapida, mai ieftina si mai usoara de a imbunatati aspectul incaperii decat modificarea altor elemente, precum usi, ferestre sau ziduri. Foarte important este si locul pentru care alegem covorul.

Pentru bucatarie vom alege un covor rezistent si usor de curatat. In baie se potrivesc covorasele de mici dimensiuni, ce nu retin umezeala. Pe holuri sunt potrivite covoarele antiderapante, mai inchise la culoare. Pentru a da un farmec aparte locuintei dumneavoastra, inca inainte de a pasi in interior, intampinati-va oaspetii cu un covoras in fata usii de la intrare cu un desen sau un mesaj haios sau cu o forma interesanta.

Pe terasa sau balcon, cel mai indicat tip de covor este cel antiderapant. Pentru camere precum dormitoarele si sufrageria, covorul poate fi cat mai original, in functie de stilul si personalitatea fiecaruia.

Ce criterii au cea mai mare insemnatate pentru dumneavoastra ?

Asortarea cromatica ?

Modelul covorului ?

Spatiul disponibil ?

Sau poate criteriile practice ?

Va invitam sa alegeti covorul potrivit pentru dumneavoastra si caminul personal din catalogul si oferta nostra expusa prin intermediul acestei platforme online.